NouCome


''Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru'', ''Kono Naka ni Hitori Imouto ga Iru!'' gibi isimleri başlık değil, cümle olan; Genel konu itibari ile birbirine benzeyen ve tekdüze ilerleyen Light Novel uyarlamalarından sonra böyle uzun isimli bir tanesi daha duyurulunca pek bir beklentim yoktu.


Ama NouCome ( Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru.) beni öyle bir şaşırttı ki benim için bu sezonun en büyük sürprizi oldu. Evet NouCome'nin hikayesi de genel olarak diğerlerine benziyor. Üstüne bir de harem ve fan service öğeleri ağır basıyor. Ama NouCome o kadar absürt ve o kadar komik ki bunların hiç biri insanın gözüne batmıyor.




Yaptığı komiklik sadece absürtlük değil tabi arada ünlü serilere veya anime dışında ki ünlü kişilere, yapımlara yaptığı göndermelerde bayağı güzel. 10 bölümlük kısa süresinde insanı sürekli güldüren NouCome'nin tek kötü yanı bir daha asla yeni sezonu gelmeyecek animesinin ortada bir yerde yarım yamalak bitmesi.

Kısa ve komik bir seri arıyorsanız kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.






Fate parodisi.

  • Hikaye Anlatımı - 9 -  Absürt ve eğlenceli.
  • Seslendirme - 7 - Yukihara denen beyaz saçlı kızın iğrenç sesi haricinde güzel. Genelde genç ve bilinmedik Seiyuular var.
  • Karakterler - 8 - Ana karakter bu tür serilerde genelin aksine kişiliksiz değil. Ayrıca komik de. Harem de ki kızlar genel de alışkın olduğumuz karakter tiplerindendi. Imouto karakteri hariç, o süper.
  • Sürükleyicilik - 9 - Haftalık olarak izlediğim seriler içinde en çok beklediklerimden birisiydi.
  • Teknik Detaylar - 7 - Ortalama.
  • Genel - 8,5 -

Yorumlar